perjantaina, maaliskuuta 31, 2006

Kehityskeskustelututkimuksen tulosten esittely

Vuoden 2005 kehityskeskustelututkimuksen päätavoitteena oli selvittää kehityskeskustelujen toteutustavan vahvuudet, heikkoudet ja kehittämistarpeet suomalaisissa yrityksissä ja koota ajankohtainen vertailuaineisto esimies- ja organisaatiokohtaisia kehityskeskustelujen toimivuusarviointeja tai palautteita varten.

Ensimmäisessä vaiheessa julkaisen perustulokset tässä blogissa. Tulen haluttaessa julkaisemaan myös perustuloksia tarkempia tai yksityiskohtaisempia tietoja tuloksista. Tulosten analysoinnissa ja tulkinnassa toivon ideoita ja ehdotuksia lukijoilta. Tätä varten olen esitellyt tutkimuksessa käytetyn kysymyslomakkeen ja taustatiedot tutkimusaineistosta. Näiden perusteella toivon lukijoiden esittävän kysymyksiä, joihin aineiston avulla voisi hakea vastauksia. Myös ehdotukset käytetävistä analyysimenetelmistä ovat tervetulleita. Yhteistyö aineiston analysoinnissa on myös mahdollista

1 Comments:

At perjantaina, 22 syyskuuta, 2006, Anonymous Anonyymi said...

Minä haluaisin tietää kuinka yleisesti Suomalaisissa yrityksissä yleensä käydään kehityskeskusteluja. Onko keh.keskustelut käytössä kaikissa yrityksissä jossakin muodossa? Entä onko kehityskeskustelut yleisempiä tietyillä aloilla ja jos on, niin millä? Millainen on tilanne yksityisen ja julkisen sektorin välillä? Antaako tutkimus tietoa siitä, millä alalla kehityskeskustelut ovat "tehokkaimpia" eli saadaan eniten näkyviä tuloksia kehityskeskustelujen ansiosta.

 

Lähetä kommentti

<< Home

Creative Commons License
Tämän teosteoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimi mainittava-Ei-kaupalliseen käyttöön-Ei jälkiperäisiä teoksia 1.0 Suomi-lisenssi.