perjantaina, huhtikuuta 07, 2006

Vastaajien kokemukset kehityskeskustelusta

Kehityskeskustelututkimuksessa vastaajat arvioivat viimeksi alaisen roolissa käymäänsä kehityskeskustelua. Lähes kolmasosalle vastaajista se oli ensimmäinen kehityskeskustelu nykyisen esimiehen kanssa. Tämä voi johtua siitä, että esimiehen vaihtumisen, toisen esimiehen johtamaan ryhmään siirtymisen tai työpaikan vaihtamisen johdosta esimies-alainen –suhde on uusi tai siitä, että kehityskeskustelut on otettu vasta lähiaikoina käyttöön.

Tieto kehityskeskustelukertojen määrästä antaa mahdollisuuden tarkastella kokemusten ja keskustelujen toistumisen vaikutusta niiden toteutustapaan ja toimivuuteen.


Kuinka monta kertaa vastaaja oli
käynyt kehityskeskustelun
nykyisen esimiehensä kanssa........%.........lkm


yhden kerran.................... 27,9....... 649
kaksi kertaa.................... 22,8....... 532
3..5 kertaa..................... 33,5....... 781
6..10 kertaa..................... 9,1....... 211
yli kymmenen kertaa.............. 3,4........ 80
ei yhtään kertaa................. 3,0........ 71
tieto puuttuu.................... 0,2......... 5

1 Comments:

At tiistaina, 11 huhtikuuta, 2006, Anonymous Anonyymi said...

"uuden työntekijän" näkökulma kehityskeskustelujen laatuun olisi mielenkiintoinen. eli voisiko analysoida vastaukset, joissa henkilö ollut alle vuoden nykyisessä tehtävässään JA käynyt yhden kehityskeskustelun (ja sitten ristiintaulukoida kauemmin talossa olleiden ja useita keskusteluja käyneiden kanssa)

 

Lähetä kommentti

<< Home

Creative Commons License
Tämän teosteoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimi mainittava-Ei-kaupalliseen käyttöön-Ei jälkiperäisiä teoksia 1.0 Suomi-lisenssi.