maanantaina, elokuuta 18, 2008

Kehityskeskusteluista lisää wikissä

Kehityskeskusteluwikin tarkoituksena on koota, tuottaa ja jakaa kehityskeskusteluosaamista sekä kehityskeskusteluja käyville esimiehille ja alaisille että kehityskeskustelukäytäntöjä kehittäville henkilöstöasiantuntijoille ja henkilöstön kehittäjille.

Kokemusten jakamisen lisäksi tavoitteena on tuottaa yhteisöllisesti kehityskeskustelujen parhaita käytäntöjä esittelevä wiki-julkaisu, joka on avoimesti kaikkien luetavissa ja hyödynnettävissä.

Kehityskeskusteluwiki löytyy osoitteesta www.kehityskeskustelu.wikispaces.com ja sinne pääsee alla olevasta linkistä

Kehityskeskusteluwiki

Tässä blogissa julkaistu luettelo kehityskeskusteluja käsittelevistä tutkimuksista on julkaistu myös Kehityskeskustelu -wikissä. Wikissä olevaa luetteloa pyritään pitämään ajan tasalla.

3 Comments:

At keskiviikkona, 12 lokakuuta, 2011, Anonymous Anonyymi said...

Hei,

Haluaisin tietää, että jos kehityskeskustelusta on tehty muistio (jonka työntekijä itse on tehnyt) niin lähiesimiehen vaihtuessa, onko uudella esimiehellä oikeus tähän muistioon? Eikö kehityskeskustelut ole kahden ihmisen välisiä luottamuksellisia keskusteluja? Itse olin hyvin läheinen edellisen esimieheni kanssa ja nyt uuden tullessa, hän on pyytänyt vanhoja muistioita, joita en todellakaan haluaisi hänelle antaa, sillä sisältävät paljon luottamuksellista keskustelua.

 
At keskiviikkona, 12 lokakuuta, 2011, Anonymous Anonyymi said...

Ja lisäksi tietääkseni toinen esimies on jakanut toisista työntekijöistä nämä heidän itsensä tietämättä tälle uudelle lähiesimiehelle.

 
At tiistaina, 10 tammikuuta, 2012, Blogger Kari Lahti said...

Kiitos kysymyksestä. Olen vastannut siihe Kehityskeskusteluklinikka -wikissä, joka löytyy osoitteesta http://kekeklinikka.wikispaces.com/Kehityskeskusteluja+koskevia+kysymyksi%C3%A4

Kehityskeskustelujen nluottamuksellisuutta käsitellään laajemmin Kehityskeskusteluwikissä olevassa artikkelissa.

 

Lähetä kommentti

<< Home

Creative Commons License
Tämän teosteoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimi mainittava-Ei-kaupalliseen käyttöön-Ei jälkiperäisiä teoksia 1.0 Suomi-lisenssi.